Yritysrahoitus

Yritysrahoitus on apuna toiminnan aloittamisessa ja investoinneissa. Joensuun seudun Leader -yhdistys myöntää rahoitusta maaseutualueella sijaitseville yrityksille, joiden toiminta on vakaalla pohjalla ja tarjoaa pääasiallisen toimeentulon ainakin yhdelle henkilölle. Suosituimmat tukimuodot ovat perustamistuki ja investointituki.

Perustamistuki

Perustamistukea voi hakea esimerkiksi perustamisvaiheessa olevalle tai liiketoimintaansa uudistavalle yritykselle, joka ei toimi maatalouden alalla.

Tutustu perustamistuen malliosioihin (pdf).

Investointituki

Investointitukea voi hakea sellaisiin yrityksen investointeihin, jotka auttaa yritystoiminnan aloittamista, kasvua ja kehittämistä. Joissakin tapauksissa aiemmin saadut avustukset tai tuet voivat vaikuttaa yritystuen hakemiseen.

Yhdistyksen omat hankkeet

Joensuun seudun Leader -yhdistys voi myös toteuttaa yhdistyksen strategiaa omilla, alueelleen hyödyllisillä hankkeilla.

Vastuulliset valmistajat

Vastuulliset valmistajat-yritysryhmähanke

Vastuulliset valmistajat yritysryhmähankkeessa viisi elintarvikealalla toimivaa pohjoiskarjalaista pienyritystä tavoittelee kasvua ja kansainvälisyyttä.

Laatua Liperin matkailuun

Laatua Liperin matkailuun-yritysryhmähanke 

Yritysryhmähankkeella halutaan opastaa neljä liperiläistä matkailualan yrittäjää kohti laadukkaampaa markkinointia ja laadukkaampaa palveluntarjontaa.

joensuun-seudun-leader-logo.svg

Hae rahoitusta

Omat hankkeet

Yhdistys